
بروزرسانی: 26 تیر 1404
انواع دسرهای ایرانی؛ لیست خوشمزه ترین دسر ایرانی اکسپرس مگ
انواع دسرهای ایرانی؛ لیست خوشمزه ترین دسر ایرانی اکسپرس مگ
می توانید این غذا را هم به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی سرو کنید. این ساندویچ یک غذای کامل و خوشمزه است که طعم فوق العاده ای دارد و برای افرادی که دوست دارند غذاهای متنوع و سالم را انتخاب کنند، گزینه مناسبی است. برای تهیه این سالاد شما به مقداری نخود پخته شده، خیارشور، کرفس، شوید و سس نیاز دارید. «ساندویچ سالاد نخود» یکی از خوش طعم ترین غذاهای گیاهی و بدون گوشت است که هم سالاد است و هم ساندویچ و یک ناهار عالی مخصوصا برای سر کار محسوب می شود.
- امروزه زرشک پلو با مرغ آمیخته شده و کمتر دیده می شود کسی آن را با گوشت بره یا سردست و قلوه گاه گوسفند بپزد.
- کوکوی قارچ از غذاهای ساده و خوشمزه ای است که می توانیم مواد آنرا به سلیقه خود کمی تغییر دهیم.
- شوربای تره یکی از پرطرفدارترین غذاها در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها می باشد.
- سیر تفت داده شده با سبزیجات مخصوص شمال به همراه برنج، زردچوبه، آب و تخم مرغ، به شما یک ترشی تره وسوسه انگیز می دهند و طعم بی نظیر آن را تا مدت ها فراموش نخواهید کرد.
- ولی آیا واقعا انواع خورشت های ایرانی همین ها هستند؟ جواب این سوال قطعا منفی است.
سوتی پلو یا پلو شیر که از غذاهای محبوب و محلی شهر اردبیل است، مردم محلی آن را در شب های بلند زمستان با قیسی یا کشمش و شب های چهارشنبه سوری با ماهی دودی سرو می کنند. اگر برای اولین بار اسم این غذا را بدون دیدن هیچ تصویری از آن بشنوید، شاید شیربرنج را در ذهن خود تصور کنید. هر چند که در تهیه هردوی این غذاها، از شیر استفاده می شود، اما روش طبخ و سرو هر کدام با هم تفاوت دارد. در شیرپلو، به جای اینکه هنگام پختن برنج، آب به آن اضافه کرده تا برنج داخل شیر نرم شود. استانبولی پلو، دمپخت یا دمی گوجه یکی از خوشمزه ترین و سریع ترین انواع ناهار ساده با برنج است که اتفاقاً اصالت ترکیه ای دارد. دمی گوجه هم با انواع گوشت قرمز تکه ای و چرخ کرده درست می شود و هم گوشت سفید مثل مرغ و بوقلمون.
طرز تهیه خورش کنگر • خواص کنگر و روشهای مصرف آن
یکی از ویژگی های بارز این غذای سنتی، استفاده از انواع سبزیجات معطر در آن است. این سبزیجات به همراه لپه به گوشت کوبیده شده، اضافه می شوند و طی مراحلی، کوفته تبریزی خوشمزه و پرطرفدار را شکل می دهند. در روزگار قدیم و روش های سنتی طبخ کوفته تبریزی، یکی از ویژگی های این غذا این بود که معمولاً گوشت را درون هاون می کوبیدند. اما امروزه گوشت را چندین بار چرخ و سپس شروع به پختن کوفته تبریزی می کنند. به طور کلی مواد تشکیل دهنده ی کوفته تبریزی شامل گوشت، برنج، لپه، تخم مرغ، گردو، آلو خشک و البته سبزیجات معطر است. از چاشنی های کوفته تبریزی می توان به رب گوجه فرنگی و البته زعفران اشاره کرد که بسته به سلیقه افراد، میزان آن کم و زیاد می شود.
لیست غذاهای ایرانی – انواع دلمه
جهت تهیه کوکو که در میان انواع غذا با سیب زمینی قرار می گیرد، مواد زیر را باید آماده کنید. کباب ترش یا بـه قول شمالی ها ترشه کباب هم از غذا هاي محلی و خوش طعم اسـت. این غذا که ترکیبی از برنج و شوید و باقلا است را می توان همراه با ماهیچه گوساله و یا ماهی و حتی مرغ سرو کرد که ترکیبی بسیار لذیذی دارد و زینت بخش سفره های شب عید بیش تر ایرانیان است. خورشت فسنجان دارای طعمی است که ذائقه ملس، ترشی یا شیرین آن هواداران زیادی هم دارد. راستی فسنجان شمالی معمولاً خیلی ترش است ولی در بقیه نقاط ایران اغلب فسنجان را ملس درست میکنند.
کماچ، یک ساندویچ فروشی معروف
البته کشور ترکیه مدت زیادی اسـت کـه غیر از دزدیدن مشاهیر، بـه دزدیدن منوی غذای ایرانی ها هم روی آورده و خیلی از کباب هاي ایران، کـه فرمول ایرانی دارند رابه نام خود زده اسـت. امروز از جوجه تا شیشلیک یا همان کباب دنده خوشمزه هاي ایرانی را معرفی میکنیم تا بدانید این منو متعلق بـه آشپزی ایرانی اسـت. آیا میدانستید در ایران 400 نوع آش مختلف وجود دارد؟ و 10 نوع آش وجود دارد که در آن از گوشت استفاده میشود. بخاطر تنوع و اصالت آش حزو پرطرفدارترین غذاهای ایرانی به حساب میاد.