این 9 غذای محلی یزد، حرف اول را خوشمزگی می زنند!
انتشار: اردیبهشت 16، 1400
بروزرسانی: 26 تیر 1404

این 9 غذای محلی یزد، حرف اول را خوشمزگی می زنند!

این 9 غذای محلی یزد، حرف اول را خوشمزگی می زنند!

بین همه رستوران های خوب این شهر رستوران فرزین غذایی خوش طعم و با کیفیت برای مشتری هایش آماده می کند که تنوع زیادی دارد. متل قو یکی از گردشگرپذیرترین مناطق شمال کشور است که همیشه شلوغ و پر رفت و آمد می شود. برای پیدا کردن راحتتر اقامتگاهتان و اجاره ویلا و سوئیت در متل قو می توانید از اتاقک کمک بگیرید. رستوران حاج حسن در ساری یک رستوران بزرگ و معروف و البته جزو رستوران های محلی شمال است.

  • اما به جرات می توان گفت که آش رشته پرطرفدارترین آش هم برای ایرانیان و هم برای توریست های خارجی است.
  • برخی بنا بر ذائقه، از کمی خلال پوست پرتقال نیز در این آش استفاده می کنند که کاملا سلیقه ای و قابل حذف است.
  • آش لخشک مشهدیآش لخشک هم یکی دیگر از معروف ترین غذاهای محلی شهرهای ایران است.
  • قلیه ماهی از غذاهای سنتی شهرهای جنوبی به شمار می رود و هر شهری، هم سبزی و هم طرز طبخ مخصوص\xa0به خود را برای آن دارد.
  • اما ما امروز سعی داریم غذاهایی فوق العاده و بسیار لذیذ که در کنار انواع چاشنی های بومی، بسیار وسوسه انگیز است را به شما معرفی کنیم.

برای تهیه این غذای محلی، کنگر را در سس غلیظی از تخم مرغ، آرد، زعفران، کره و آب می خوابانند و بعد در روغن سرخ می کنند. کنگر نام گیاهای نایاب است که بیشتر در فروردین ماه پیدا می شود؛ به همین دلیل در مواقع دیگر سال یا در شهرهای دیگر، قایرمه را با کرفس هم درست می کنند. تباهگ بلوچستان از آن دسته غذاهای سنتی ایرانی است که ریشه در تاریخ و فرهنگ بلوچ دارد.

سفر با خودروی شخصی

پس از این که مواد خوب باهم ترکیب شد، آب انار ترش به آن اضافه می شود. پس از اتمام کار کال کباب را چند ساعتی در یخچال قرار می دهند تا مواد خوب به خورد هم رفته و مزه دار شود. به دلیل جذابیت غذاهای محلی و همچنین وجود رستوران های بسیار، رستوران گردی به یکی از محبوب ترین تفریحات در این شهر تبدیل شده است.

انواع اشکنه ایرانی

به طور کلی، رژیم غذایی مردم اصفهان با گوشت عجین شده است که برای علاقه مندان به گوشت، به خصوص گوشت قرمز، یک مزیت بزرگ به حساب می آید. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای اصفهان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. آبگوشت دوگوله دودار که به آبگوشت کشت یا آبگوشت دوغ دار نیز معروف است، یکی از غذاهای محلی و سرشار از انرژی استان مرکزی است. در تهیه این غذای سنتی از گوشت آبگوشتی، نخود، لوبیا سفید، بادمجان سرخ شده، پیاز، کشک، سیر، نمک، روغن، زردچوبه و نعناع استفاده می شود. در بعضی مناطق استان مرکزی از چغندر هم در این غذا استفاده می کنند. کوفته مثل آش یکی از غذاهایی است که هر استانی با توجه به ذائقه و فرهنگش آن را به شکل خاصی درست می کند.

دوغ پا

در مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) به عنوان غذای نذری در نظر گرفته می شود و به آش امام حسین هم شناخته می شود. قلیه میگو ترکیبی مانند قلیه ماهی داشته و برای پخت آن از تمبر هندی، میگو، سبزیجات جنوبی و … استفاده می کنند. قیمه نثار یک غذای مجبوب در استان قزوین است که با مخلفات زیادی طبخ می شود. این غذا برای پذیرایی از مهمانان انتخابی عالی است و بسته به هر منطقه، دستور پخت متفاوتی دارد. این خورشت روش طبخ نسبتا راحتی داشته و با طعم خوبی که دارد، انواع سلیقه ها را پوشش خواهد داد.