سبزینه طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی و خارجی
انتشار: دی 10، 1400
بروزرسانی: 26 تیر 1404

سبزینه طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی و خارجی

سبزینه طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی و خارجی

با توجه به حساسیت و خاص بودن گربه های ایرانی بسیاری از غذاهای خشک آن ها به صورت مارک ها و برند های خاص در بازار وجود دارد و می توانیم آن ها را به صورت فله ای انتخاب کنیم. باقالی پلو با ماهیچه، بدون جرات یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی در دنیا است. این غذا یکی از غذاهای اعیانی و بسیار خوش طعم ایرانی است که می توان فرهنگ ایران را در آن یافت.

  • شاک شوکا یا املت تونسی، نوعی غذای محبوب در خاورمیانه و آفریقای شمالی است که از سس گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پیاز، زیره سبز و تخم مرغ و سبزیجات موجود در تونس تشکیل می شود.
  • نارنجستان همچنین یک بخش اختصاصی مربوط به غذاهای دریایی نیز دارد که باعث شده تا به یک گزینه ی عالی برای امتحان کردن غذاهای بین المللی تبدیل شود.
  • سرویس قلیان ویژه ی ایوان فرشته هم گزینه ی مناسبی است اگر به قلیان های عربی علاقه دارید.
  • به یاد داشته باشید همانطور که گفته شد این رستوران امکان سفارش آنلاین را برای مشتریان خود فراهم آورده است.
  • فرآیند تولید قرمه سبزی با قرمه کردن گوشت آغاز شد و در طی قرن ها، افزودنی های خوش طعم دیگر مثل سبزی قورمه و چاشنی های ترشی با این خورش هم نشین شدند.
  • این کباب با استفاده از ادویه های مختلف و کاری از نظر طعم و مزه واقعا خوشمزه و بسیار طعمی عالی دارد و حتما این کباب را تهیه و در کنار برنج یا سالاد و یا با نان و انواع چاش...

خوشبختانه سفره ایرانی مملو از غذاهای متنوع است که هر کدام به نوبه خود طرفداران پروپاقرص و زیادی دارند. اما همین تنوع سبب شده انتخاب غذای مناسب برای مهمانی ها و مجالس به کاری سخت و چالش برانگیز تبدیل شود. ما در این مقاله لیستی از غذاهای مجلسی ایرانی را تهیه کردیم تا انتخاب را برای شما عزیزان راحت تر کنیم. بسیاری از افرادی که گیاه خوار هستند یا قصد دارند عادات غذایی خود را تغییر دهند، تصور می کنند که برای گیاه خواران تنوع غذایی وجود ندارد و آن ها نمی توانند در رستوران ها از غذاهای خوش طعم بهرمند شوند. در صورتی که ساکن کانادا و شهر تورنتو هستید یا به این شهر سفر کرده اید، می توانید با مراجعه به رستوران ایرانی دربار، غذاهای گیاهی متنوعی را امتحان کنید.

شکم گردها بخوانند؛ معروف ترین رستوران های تهران و الی گشت

برای تهیه این غذا از لیست غذای کم خرج، نخودی را که خیس خورده و پخته شده است پوست بگیرید. وقتی مواد پوره شد، آن را سرو کنید و روی آن روغن زیتون و پاپریکا بریزید. سیب زمینی شکم پر بدون شک طعم جذابی که دارد آن را به پای ثابت غذای ساده و ارزان شما تبدیل خواهد کرد. سیب زمینی آن قدر پتانسیل بالا در تبدیل شدن به غذایی ارزان دارد که نباید آن را نادیده گرفت. سیب زمینی پخته شده را بکوبید، کمی ادویه به آن اضافه کنید و بعد تخم مرغ؛ حالا یک مایه کوکوی فوق العاده دارید. کمی گوجه خرد شده، خیارشور و سبزی، این غذای شما را کامل خواهد کرد.

طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی برای ۵ نفر با چاشنی مخصوص

معمولاً آش یک غذای کامل به حساب می آید که مردم ایران آن را مخصوص فصل های سرد زمستان و پاییز می دانند. خانواده های ایرانی در بیشتر مراسمات و در مناسبت های مختلف آش می پزند. از معروف ترین آش های ایرانی می توان به آش رشته، آش جو، آش دوغ، آش کشک و آش آلو یا انار اشاره کرد.

این غذا شباهت زیادی به کباب تابه ای دارد و در کنار گوجه فرنگی، سیب زمینی و فلفل بسیار لذیذ و خوشمزه است. قابلمه را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد و بجوشد. سپس آلبالوها را آبکش کنید و آب آن را نیز جداگانه در ظرف بریزید تا بعداً برای تهیه شربت آلبالو و یا رنگ دادن به برنج آلبالو پلو استفاده کنید.