طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت فسنجان با مرغ طرز تهیه فسنجون با مرغ
انتشار: خرداد 02، 1400
بروزرسانی: 26 تیر 1404

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت فسنجان با مرغ طرز تهیه فسنجون با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت فسنجان با مرغ طرز تهیه فسنجون با مرغ

مرغ را در همراه با هل، برگ بو حدود ۳-۵ دقیقه در آبجوش بندازید تا بوی زهم مرغ برود. بعد از یک ساعت و نیم که گردو ها روی حرارت ملایم باشن، تازه احساس میکنیم که کمی تغییر رنگ دادن و تیره شدن. واقعیت رو بخوام بگم خورشت های اصیل ایرونی، همشون برای من خوشمزه و دلچسبن ولی فسنجون یه چیز دیگه اس.

  • ۲ طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با گوشت مرغ و گوشت اردک را در مجله کوروش بخوانید.
  • این پنیر می تواند خوردن خورشت های ایرانی را برای گیاه خوران لذت بخش کند.
  • ۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می شود.
  • در آخرین لحظات پخت فسنجان می توانید زعفران دم کرده را اضافه کنید.
  • حالا می توانید مرغ را به همراه زعفران دم کرده به خورش خود اضافه کنید.پس از اضافه کردن مرغ ها در صورت تمایل می توانید کمی شکر هم به خورش اضافه کنید.

البته رنگ این خورشت مهمترین معیار برای اکثر افراد به حساب می آید . با دقت در این پست می توانید یک خورشت خوش طعم و خوشرنگ داشته باشید. برای تهیه فسنجون ابتدا پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا خوب سرخ شود و بعد از اینکه پیاز خوب سبک و سرخ شد گردو های آسیاب شده را اضافه می کنیم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه.

برای غلیظ شدن خورشت فسنجان چیکار کنیم؟

اگر در اواسط پخت خورش، چند تکه یخ بیندازید، روی خورش روغن می گیرد. می توانید به جای ۳۰۰ گرم گردو، ۲۰۰ گرم گردو و ۱۰۰ گرم مغز بادام استفاده کنید. وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید. فسنجون رشتی پیاز نداره عزیز، لطفآ یا پیاز یا کلمه رشتی رو از مطلبتون حذف کنید. یکی از نماد های هنگ کنگ، دو اردک زرد رنگ غول پیکر بودند که پس از ۱۰ سال به هنگ کنگ بازگشتند و با استقبال مردم و گردشگران روبرو شدند.

برای لعاب گرفتن خورش فسنجان چه کنیم؟

مرغ را با یک عدد پیاز متوسط و مقداری آب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بپزید. اگر می خواهید تکه های مرغ به صورت مکعبی در فسنجان باشند از همان ابتدا به صورت مکعبی مرغ را خرد کنید. اگر هم می خواهید مرغ را ریش ریش کنید ابتدا مرغ را بپزید و بعد ریش ریش کنید. خورش فسنجان با طعم های شیرین ، ترش و ملس پخته می شود. در صورتی که می خواهید خورش شما مانند فسنجان شهرهای شمالی ( گیلان و مازندارن ) ترش باشد شکر را از مواد لازم حذف کنید و در صورتی که می خواهید خورش شما شیرین شود مقدار شکر را بیشتر کنید.

این خورشت خوشمزه می تواند پاسخی مناسب برای سوال با مرغ چی درست کنم برای ناهار و شام باشد. در صورت تمایل می توانید روغن سرخ کردنی و گوشت مرغ را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های افق کوروش تهیه کنید. میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم.