
بروزرسانی: 26 تیر 1404
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد. ابتدا اردک را خوب بشویید و کنار بگذارید تا آب آن خشک شود. برای اینکه خورش بیشتر لعاب بگیرد می توانید پوره سیب یا سیب ریز رنده شده اضافه کنید. اجازه دهید یکی دو ساعت خورش حسابی جا بیفتد و روغن بیندازد. گردو نه تنها یک میان وعده خوشمزه است، بلکه یک ماده غذایی همه ک...
- برای تهیه این خورشت زمانی را انتخاب کنید که عجله ندارید چون راز داشتن فسنجان عالی علاوه بر رعایت نکات، این است که عجله نکنید و بگذارید خورش شما در هر مرحله خوب بپزد و جا بیافتد.
- امروز در پارسی دی طرز تهیه فسنجون با گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
- خورشت فسنجان از غذاهای سنتی ایرانی است که با رعایت یک سری فوت وفن خاص می توانید غذایی خوش رنگ ولعاب و حرفه ای تهیه و نوش جان کنید.
- مواد را کمی تفت دهید سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.
- در تهیه خورشت فسنجان بدون گوشت باید سویا ها در آب خیسانده شود و بعد از ۲۰ دقیقه آبکشی گردد.
تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. ابتدا یک پیاز متوسط اندازه یک نارنگی را با رنده درشت، رنده کنید. برای این کار می توانید از غذاساز یا خردکن هم استفاده کنید.
طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ
از دیگر نکات مهم خورشت فسنجان در مورد اضافه کردن شکر است. شما حتی اگر خورشت فسنجان ترش دوست دارید؛ باید حتما حدود یک قاشق غذا خوری سر خالی شکر به خورشت خود اضافه کنید. چراکه شکر علاوه بر طعمی که به خورشت فسنجان می دهد، در رنگ آن هم تأثیر دارد و باعث می شود شما یک خورشت فسنجان خوشرنگ و شفاف داشته باشید.
جشن انار
هر محصول از زمانی که به دست شما برسه تا ۴۸ ساعت براش زمان بازگشت تعریف شده. این خورش بعد از خنک شدن سفت تر می شود، مراقب باشید روی حرارت خیلی سفت نشود. گردو را خوب آسیاب کنید تا حالت خمیری بگیرد و خورش لطیف تر شود. انار ایران بزرگترین مرجع انار و محصولات باغ انار در ایران، در راستای معرفی بهتر و بیشتر انار این میوه جادویی و خواص آن مجله تخصصی انار را به شما عزیزان تقدیم می نماید. با نظرات سازنده خود ما را در این مسیر یاری و دلگرم نمایید.
پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و سعی کنید که از مقدار نگینی که انتظار دارید کوچکتر هم باشد که کیفیت بهتری به غذای شما بدهد. یک ساعت دیگر که بگذرد، فسنجان به تدریج کم آب تر و غلیظ تر می شود و به روغن می افتد. مجله کوروش محتواهای جامع و به روزی از آموزش های آشپزی، سبک زندگی، سلامت، فیلم و سریال و علم و تکنولوژی به شما ارائه می دهد.