
بروزرسانی: 26 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی + ویدیو آموزش پیچیدن سمبوسه سنبوسه ستاره
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی + ویدیو آموزش پیچیدن سمبوسه سنبوسه ستاره
پس از 20 دقیقه، وقتی سیب زمینی ها آب پز شد، آن ها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید. باقیمانده جعفری خورد شده را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید. در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی ها را با مایه گوشت مخلوط می کنیم. در این مرحله نان های لواش را را به صورت طولی با عرض ۶ تا ۸ سانتی متر برش می زنیم. در مرحله دوم از پخت سمبوسه پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. سپس در یک تابه بزرگ مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک شود.
- برای مشاهده آموزش آشپزی جنوبی مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی در ادامه با چی شی همراه باشید.
- برای کاهش مصرف روغن در زمان سرخ کردن سمبوسه دو پیشنهاد برای شما داریم.
- همچنین می توانید به عنوان یک پیش غذای ساده و شکیل در مهمانی های خود روی آن حساب کنید.
- سمبوسه تنوع بالایی دارد و به شکل های مختلفی طبخ می شود که با نام های مانند سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه سبزیجات ، سمبوسه مرغ و … شناخته می شود.
- می توانید سمبوسه را مشابه قبل با سس تند یا سس کچاپ میل کنید.
در ادامه روی سینی را با سلفون بپوشانید و آن را در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند. کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیرها را به کمک وردنه پهن کنید. آنقدر با وردنه روی خمیر بکشید تا ضخامت آن حدود 3 میلی متر شود. می توانید خمیر را با مواد میانی دلخواه پر کرده و در روغن سرخ کنید. سمبوسه بندری نوع خاصی از سمبوسه است که به دلیل طعم تند و آتشین مشهور است.
طرز تهیه کمپوت سیب به همراه فوت و فن ها
ولی شما خیلی بهش بها ندید و روغن خیلی زیادی مصرف نکنید. در انتها هم با حوله های مخصوص روغن اضافیش رو بگیرید. البته اگه خواستید مشکلی پیش نمیاد که با پوست به شکلی که عموما پخته میشه سیب زمینی ها رو بپزید. فقط اگر از این روش استفاده کردید حتما باید آبی که برای پختن استفاده کردید خشک بشه و سیب زمینی پوره شده حالت آبکی نداشته باشه. برای خوشرنگ تر شدن پوسته نان می توانید مقداری زردچوبه به روغن داغ شده اضافه کنید.
ماکرون: در صورت تهدید تمامیت ارضی ارمنستان فرانسه در کنار ایروان است
در ادامه به همین روش سمبوسه ها را درست می کنیم تا مواد سمبوسه تمام شود. در این مرحله فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس برش می زنیم و دانه های درون آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را با چنگال یا چاقو تست می کنیم. موقع ریختن مواد میانی داخل نان لواش، مقداری پنیر پیتزا روی مواد ریخته و نان را بپیچید.
مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه
انبه یا پودر آن به علاوه رب و فلفل و نمک را در یک تابه کوچک بریزید و نیم ساعت بجوشانید. وقتی خوب قوام آمد سرکه را هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن تابه رو از روی حرارت بردارید و در سس را در ظرف مخصوص سرو کنید. حالا نان لواش را به شکل نوار های باریکی برش داده و یک سمت نان 1 قاشق مواد سمبوسه ریخته و نان را به شکل مثلثی تا می کنیم تا انتهای نان. مواد سمبوسه همین ترکیب پیاز سرخ شده، سیبزمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل هست. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .