
بروزرسانی: 26 تیر 1404
لیست انواع غذاهای ایرانی بیش از 480 غذا آموزش آشپزی آنلاین
لیست انواع غذاهای ایرانی بیش از 480 غذا آموزش آشپزی آنلاین
نخود پلو در سراسر استان گلستان و شهرها و روستاهایش محبوبیت زیادی دارد و یک غذای اعیانی به حساب می آید. کفبیخ یکی از شیرینی های سنتی استان خراسان جنوبی است که بیشتر در شهرهای سبزوار، بیرجند، قائنات و گناباد درست می شود. کفبیخ شیرینی اصلی در یکی از مراسم سنتی اهالی خراسان جنوبی به نام کف زنی است که پخت آن بیشتر در مهمانی ها و به خصوص شب یلدا رایج است.
- برای درست کردن این غذا ابتدا باقالای رشتی را با سیر تفت داده و پس از آن سبزی خشک و ادویه جات مانند نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنند.
- کوفته سبزی شیراز از غذاهای معروف این منطقه است که با گوشت، برنج، نخود، پیاز و سبزی درست می شود.
- این غذا بسیار لذیذ است و باید در سفر به مشهد حتما آن را امتحان کنید.
- این آش سنتی از ترکیب اسفناج، عدس، سیر، پیاز، زیره سبز، کشک و ادویه هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک تهیه می شود.
ما در این مطلب سعی کرده ایم که در مورد تعدادی از غذاهای سنتی این استان بنویسیم. اگر دوست دارید با غذاهای محلی قم آشنا شوید خواندن این متن را از دست ندهید. کافه رستوران سنتی قوام شیراز از جمله مکان های دنج و کوچک این شهر است که علاوه بر انواع غذاهای ایرانی، به تهیه و سرو غذاهای محلی شیراز نیز می پردازد. در این میان، کوفته هلو و کوفته سبزی رستوران قوام، شهرت بسیاری در میان مشتریان دارد. چون اکثر رستوران های این شهر، کلم پلو شیرازی نیز پای ثابت منوی رستوران قوام به حساب می آید. در واقع، این غذا مشابه برنج مخلوطی است که اغلب تحت عنوان «شوید لوبیا» در برخی از شهرهای ایران شناخته می شود.
بهترین دکترهای زیبایی ایران
آش برنج پس از حدود یک ساعت پخت، تبدیل به یک آش لعاب دار و غلیظ می شود. آن را در ظرف سرو بکشید و به آن بسته به ذائقه خود، ماست یا آبغوره اضافه کنید. آش برنج خود را با نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزئین کرده و آن را نوش جان کنید. غذاهای محلی این استان، غذاهای ساده ای هستند که در طول سال ها در نواحی مختلف، به خصوص توسط عشایر استفاده می شده اند و به سادگی در هر شرایطی قابل تهیه هستند. ته دیگ مورد نظر خود را در یک قابلمه بچینید و برنج آبکش کرده و مخلوط گوشت و زرشک را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید تا مواد تمام شوند. یک پیمانه شهد را روی برنج بریزید، درب قابلمه را با دم کنی ببندید و اجازه دهید تا شیرین پلو دم بکشد.
بهترین پاور بانک بی سیم با قابلیت شارژ سریع
این غذا کلسترول و چربی بالایی دارد و برای وعده های بعدی سنگین است و ممکن است کارایی انسان را تحت تاثیر قرار دهد. در این مقاله لیست کامل غذاهای ایرانی را در اختیارتان قرار می دهیم. اما پیش از آن به معرفی 20 غذای معروف ایرانی و 10 دسر اصیل ایرانی می پردازیم. شوید قرمه، از خورش های محلی شمالی است که به خاطر محبوبیت آن در دیگر شهرهای ایران نیز طبخ می شود.
صبحانه محلی اصفهان
برای پخت شیرازی پلو که یکی از پرطرفدار ترین غذا های محلی معروف ایران است، از مرغ و بادمجان استفاده می شود. تمامی مراحلی که در پخت ته چین به کار می رود، در شیرازی پل نیز وجود دارد. همانطور که اشاره کوچکی به آن کردیم، در شیرازی پلو از بادمجان نیز استفاده می شود. تنها وجه تمایز ته چین با شیرازی پلو در استفاده از بادمجان است.