لیست معرفی انواع خورشت های ایرانی 170 خورشت آموزش آشپزی آنلاین
انتشار: آذر 28، 1401
بروزرسانی: 26 تیر 1404

لیست معرفی انواع خورشت های ایرانی 170 خورشت آموزش آشپزی آنلاین

لیست معرفی انواع خورشت های ایرانی 170 خورشت آموزش آشپزی آنلاین

چای خانه آذری ، صمیمیت یک سفره خانه ی سنتی ایرانی را حفظ کرده و طعم خوردنی های سنتی و محبوب آن در تهران و شب گردی های پایتخت زبانزد است. اگر در دل شب هوس دیزی، چای و خوشمزه های سنتی را داشتید، چای خانه آذری در یک فضای ناب ایرانی و موسیقی زنده ی محلی از شما پذیرایی خوبی می کند. غذای یزدی شولی یک آش خوشمزه و مقوی است که یزدی ها آن را به عنوان پیش غذا یا صبحانه سرو می کنند. در زمستان آش شولی یزد با شلغم و ماش پخته شده و در تابستان از عدس و چغندر استفاده می شود. یکی دیگر از مواد به کار رفته در این غذا، خمیر اوماج است که از خیس کردن آرد و سپس خشک کردن آن در آفتاب یا فر خاموش به دست می آید. به طور کلی مواد لازم آش شولی یزد شامل اماج، چغندر، پیاز، عدس، سبزی (برگ چغندر / برگ اسفناج، جعفری، تره) ، سرکه و ادویه می شود.

  • مطمئنا اگر شما نیز به دنبال یک ناهار خوشمزه باشید یکی از غذاهای عربی می تواند گزینه ای مناسب باشد.
  • در این مطلب 15 دستور از خوشمزه ترین غذا های دنیا را با هم خواندیم و با مواد اولیه مورد نیاز آن ها آشنا شدیم.
  • برای مطالعه طریقه درست کردن خورش آلو بدون گوشت به روش های مختلف و آشنایی با فوت و فن های طرز تهیه این غذای خوشمزه می توانید به مقاله طرز تهیه خورش آلو بدون گوشت مراجعه کنید.
  • خوشمزه ترین فلافل های بازاری و خیابانی ایران را هم در بازار تهران، کوچه مروی و خیابان لشکر آباد اهواز می توانید امتحان کنید.

این غذا طرفداران زیادی در ایران و جهان دارد و جز غذاهای مجلسی محسوب می شود و پای ثابت بیشتر مراسمات مهم است. «کوفته سبزی» یکی از غذاهای ایرانی و جزو غذاهای اصیل شیرازی هاست. همان طور که از اسم این غذای ایرانی مشخص است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده می شود.

آموزش انواع پیش غذاهای آسان و خوشمزه

شاید اولین و محبوب ترین غذای مجلسی ما ایرانی ها همین «زرشک پلو با مرغ مجلسی» باشد. غذایی که هم در مهمانی ها و هم به عنوان نذری تهیه می شود و کمتر کسی است که با طعم این غذای لذیذ نا آشنا باشد. برای درست کردن این غذا معمولاً از برنج زعفرانی، زرشک و مرغ پخته شده یا سرخ شده استفاده می شود. می توانید از مقداری خلال پسته نیز برای تزئین این پلوی مجلسی استفاده کنید. معمولاً در طرز تهیه انواع پاستا، سس نقش اساسی را در طعم غذا دارد.

طرز تهیه آش اماج یا آش بی بی غذای محلی نیشابور

در پیش غذای سنتی ایتالیایی معمولا از برش های سرد گوشت یا ماهی مزه دار و پخته شده، گوجه فرنگی تازه، پنیر، زیتون و نان تست استفاده می شود. در فرهنگ غذای ایتالیایی پیش غذاهای دیگری نظیر کارپاچیو، تخم مرغ شکم پر و بروسکتا هم وجود دارد. بروسکتا یکی از معروف ترین انواع پیش غذای ایتالیایی است که از ترکیب نان مزه دار شده با سیر و روغن زیتون با گوجه فرنگی، سبزیجات، انواع لوبیا و پنیر درست می شود. سالاد یکی دیگر از انواع پیش غذا است که طرفداران زیادی دارد. البته می توان سالاد را به عنوان غذای اصلی و یا در کنار غذای اصلی هم میل کرد.

۲۰ غذای ساده برای ناهار ناهار ساده و فوری

برای تهیه باقالاقاتق نوعی باقلای خاص که در گیلان می روید، مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر موادی که در تهیه این غذا به کار می رود، می توان به سیر، تخم مرغ و شوید اشاره کرد. برخی باقالاقاتق را با برنج و به عنوان غذای اصلی و برخی دیگر به عنوان پیش\u200e غذا می خورند.