معرفی انواع نان اصیل ایرانی خوشمزه + نکات تهیه بلاگ اسنپ فود
انتشار: فروردین 11، 1402
بروزرسانی: 26 تیر 1404

معرفی انواع نان اصیل ایرانی خوشمزه + نکات تهیه بلاگ اسنپ فود

معرفی انواع نان اصیل ایرانی خوشمزه + نکات تهیه بلاگ اسنپ فود

آش دیگری که اغلب مهمان روزهای پاییز و زمستان خانه های یزدی است و دارویی شفابخش برای سرماخوردگی محسوب می شود، آش شوربا یا گشنیز است. این آش ترکیبی از برنج، سبزی، گوشت، کدو سبز (در اصطلاح یزدی کدو گروک) و شلغم است. اگر کدوحلوایی به آن اضافه کنید، خاصیت غذایی آن فوق العاده بالا می رود. بله همان طور که خورش آن نیز وجود داشت، جالب است بدانید آشی هم به همین عنوان در میان غذاهای یزدی محبوب است. حتی امروزه هم در شهرهای جنوب استان کرمان مردم از این روش استفاده می کنند تا موادی مثل گوشت را برای مدت زمان طولانی نگه دارند. آن ها بعد از قربانی کردن گوسفند باید گوشت آن را تکه تکه کنند و داخل یک دیگ همراه با آب و مقداری نمک بپزند.

  • به همراه بریانی، مقداری آب گوشت به مشتریان ارائه می شود، که شما می توانید درون آن نان بریزید و به صورت سنتی آن را میل کنید.
  • اجاره ویلا و سوئیت در مازندران شما را به اقامت چند روزه در این استان و لذت بردن از همه جاذبه های طبیعی و غیر طبیعی آن پیوند می دهد.
  • ترکیب طعم رب انار و سیر در بسیاری از غذاهای گیلانی، آنها را به بهترین غذاهای محلی ایرانی تبدیل کرده است.
  • این غذای خوشمزه بسیار سالم و مقوی که مواد اصلی کئی پلا کدو است و برای افراد گیاه خوار گزینه مناسبی میتونه باشه.

از جمله این غذاها می توان به آبگوشت، فسنجان و ته چین اشاره کرد. گاهی، همین غذاها هم در شهرهای مختلف با ترکیبات و شیوه های متفاوتی پخته می شود. علاوه بر این، مقداری آب گوشت هم در یک ظرف سرو می شود که می توانید داخل آن هم نان بریزید و میل کنید.

هفت دلیل محبوبیت غذاهای سنتی ایران

این غذا همچنین در شهرهای دیگر هم طبخ می شود، اما آن را با نام های دیگر می شناسند. در گیلان به این غذا واویشکا و در شیراز به آن توتوی یا توتابه ای می گویند. برای تهیه جغور بغور، از جگر سفید و سیاه خردشده، سیب زمینی، پیاز سرخ شده و ادویه هایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه استفاده می کنند.

لیست انواع شیرینی

این شهر دارای طایفه های مختلفی از عرب، لر و بختیاری است که در کنار یکدیگر زندگی می کنند. اهواز شرایط آب و هوایی متنوعی دارد اما بهترین فصل آن زمستان و بهار است که معمولا خبری از گرد و خاک نیست و طبیعت بسیار زیبایی دارد. وجود فرهنگ ها و قومیت های مختلف در این شهر باعث شده تنوع بالایی از غذاهای محلی و سنتی در اهواز ایجاد شوند.

در شهر قزوین، قیمه نثار به نمایندگی از غذا های محلی معروف ایران نام گذاری شده است. خوردن قیمه نثار قزوینی، احساس خوشایندی از سفر به قزوین برایتان به یادگار خواهد گذاشت. برای پخت قیمه نثار قزوینی از خلال پسته و بادام، زرشک و خلال پوست پرتقال استفاده می شود. این مواد با یکدیگر تفت داده می شوند و سپس روی برنج ریخته خواهند شد. فارس یکی دیگر از شهر های  زیبای کشورمان است که تنوع بالایی در پخت غذاهای محلی معروف ایران دارد. اگر به شیراز یا شهر های دیگر این استان سفر کردید، باید حتما غذا های لذیذ این استان را امتحان کنید و سپس از آن بروید.