معرفی بیش از ۱۰۰ مدل خورشت خوشمزه ایرانی
انتشار: بهمن 30، 1399
بروزرسانی: 26 تیر 1404

معرفی بیش از ۱۰۰ مدل خورشت خوشمزه ایرانی

معرفی بیش از ۱۰۰ مدل خورشت خوشمزه ایرانی

او بـه واسطه آبا و نياکان قفقازی اش، دستور پخت نوعی کباب رابا خود بـه ایران آورد. آشپزهای خلاق ایرانی هم آن رابه شکل امروزی چلوکباب کوبیده تغییر دادند. در حال حاضر بـه لطف سرویس سفارش آنلاین غذای چیلیوری، میتوانید هرجایی کـه هستید منو رستوران هاي اطراف خودرا ببینید و بـه اسانی هر غذایی، از جمله یک کباب کوبیده لذیذ سفارش دهید.

  • کشورهایی از جمله فلسطین، اسرائیل، مصر و لبنان که جزو چهار کشور مطرح در خاورمیانه محسوب می شوند ادعا دارند که فلافل غذای ملی مربوط به آنها می باشد.
  • رولت گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و\xa0مناسب برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی است که به تازگی راه خود را به سفره های ایرانیان باز کرده است.
  • تا جایی که طرفدارانش می گویند حتما باید قبل از رفتن به آنجا میز رزرو کرد.
  • یکی از عجیب ترین غذا هاي اینستاگرام کـه بـه شدت محبوب شد کیک قطره آب بود.

در تهیه این خورشت از رب انار، گردوی چرخ شده، شکر و گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ استفاده می شود. از محبوب ترین آش های ایرانی که در لیست بهترین غذاهای ایران از دید گردشگران خارجی قرار گرفته است" آش رشته " نام دارد. این آش خوشمزه با ترکیبی از موادی همچون پیاز داغ، سبزیجات مخصوص، سیرداغ، انواع حبوبات تهیه می شود و در انتها رشته ها را به آن اضافه می کنند تا حسابی جا بیفتد. میرزا قاسمی در بالاترین جایگاه لیست غذاهای گیاهی ایرانی قرار می گیرد.

۱۸- کوکو سیب زمینی

برای علاقه مندان به غذاهای پروتئینی، این غذا را می توان همراه گوشت یا گاهی مرغ تفت داده شده به همراه پیاز تهیه کرد. اگرچه در دستور پخت اصلی این غذا، از گوشت استفاده می شود، اما برای آن هایی که دوست دارند بدون گوشت میل کنند، می توانند در تهیه آن از گوشت استفاده نکنند. همچنین می توان کشمش را خذف و به جای آن از خلال بادام استفاده کرد یا هر دو را به کار برد. جغور بغور که جزو غذاهای محلی و سنتی زنجان است، نوعی خوراک محسوب می شود که البته در دیگر شهرها نیز طرفداران خودش را دارد. این غذا همچنین در شهرهای دیگر هم طبخ می شود، اما آن را با نام های دیگر می شناسند.

اینجا کلیک کنید: طرز تهیه کره بادام زمینی

مدت زمان لازم برای مرینیت یا مزه دار کردن گوشت ته چین بهتر است از یک شب تا صبح باشد. مدت زمان خیس خوردن برنج بستگی دارد به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از پختن برنج مورد نظرتان دارید. برای مطالعه ادامه طرز تهیه ته چین گرمساری خوشمزه و مجلسی می توانید روی لینک مقاله طرز تهیه ته چین گرمساری کلیک کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه خورش قیمه آلو مجلسی به ۲ روش با گوشت و مرغ می توانید روی لینک مقاله طرز تهیه خورش قیمه آلو کلیک کنید.

رستوران شاطر عباس یکی از بهترین رستوران های شیراز است که محبوبیت آن بین اهالی شیراز و مسافران بسیار زیاد است. این رستوران در قسمت پشتی سرای مشیر شیراز قرار دارد و دری کوچک دارد. این رستوران فضایی نوستالژیک و سنتی دارد و جذابیت خاصی در فضا حاکم است. انواع غذاهای ایرانی و اصیل شیرازی در این رستوران طبخ می شود. اغلب غذاهای این رستوران همراه با نان داغ و سبزی تازه سرو می شوند.