نام غذای ایرانی در میان چندش آورترین غذاهای دنیا +عکس مشرق نیوز
انتشار: تیر 02، 1400
بروزرسانی: 26 تیر 1404

نام غذای ایرانی در میان چندش آورترین غذاهای دنیا +عکس مشرق نیوز

نام غذای ایرانی در میان چندش آورترین غذاهای دنیا +عکس مشرق نیوز

بااین حال تنوع در برنامه غذایی لازم است و باید ماهی را در کنار دیگر غذاهای سالم میل کرد تا از مواد مغذی متنوع برای رشد و سلامت استفاده نمود. درصورتی که باردار یا شیرده هستید بیشتر سعی کنید ماهی هایی بخورید که ثابت شده سطح جیوه کمتری دارند. سه تا چهار وعده ماهی در هفته می تواند کمک زیادی به رشد نوزاد خانم های باردار کند. در یک تحقیق که سال ۲۰۱۱ انجام شد محققان به این نتیجه رسیدند که جیوه موجود در غذاهای دریایی تنها حدود ۷ درصد جیوه موجود در بدن زنان را شامل می شود. 2 تخم مرغ را در آن بشکنید و خوب بهم بزنید تا کاملا بپزد و ریز ریز شود. سپس مقداری سبزیجات منجمد یا تازه خرد شده مانند ذرت، هویج، کلم بروکلی، لوبیا، فلفل دلمه ای و غیره اضافه کنید.

  • می شود کسی را یافت که از سیب زمینی متنفر باشد ؟ فکر نمی کنم ؛ حال ترکیب سیب زمینی سرخ شده با سس کچاپ را تصور کنید .
  • برای کسب اطلاع از روش سرخ کرن سبزی قورمه به این مقاله مراجعه کنید.
  • کله گوسفند یک غذای سنتی است که در بسیاری از مناطق دنیا ازجمله اطراف مدیترانه و شمال اروپا سرو می شود.
  • بهترین غذای گربه غذای است که نیازهای غذایی گربه شما را برآورده کند.
  • منو شامل- کوپاتی، شیشلیک، خاچاپوری، هفت نوع خینکالی، دلمه برگ انگور، گوشت دودی و پنیر است.
  • پاد تایی یک خوراک نودل سرخ شده وسوسه انگیز است که به لحاظ ارزش غذایی بهترین گزینه در تایلند است.

کرمانشاهی ها یک آش سنتی و محلی به نام آش عباسعلی یا آش وسلی دارند که قدمت آن به 200 سال قبل برمی گردد. علت نام گذاری این آش این است که در ایام قدیم فردی به نام عباسعلی این آش نذری را در ماه افطار بین روزه داران پخش می کرد و به قدری طعم آن لذیذ بود که همه خواهان دستور پختش بودند. اما ترخینه چیست؟ ترخینه از ترکیب گوجه فرنگی، آب انار، پونه کوهی، ترخون، نعنا، پیاز، فلفل، زردچوبه، مایه خمیر، گندم، دوغ و یک سبزی محلی درست می شود و به شکل جامد به آش اضافه می شود.

فلافل یکی از غذاهای خارجی بدون گوشت

بعد از گرم شدن ماهی تابه سیر و پیاز را اضافه کنید و حدود 3 تا 5 دقیقه تفت دهید. حالا قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود. سرکه بالزامیک، آب لیموی تازه و فلفل سیاه را مخلوط کرده و سس شما آماده است. به مواد درون ماهی تابه بیبی اسفناج ها را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. حالا سس را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. مواد در یک ظرف سرو کنید و با جعفری ساطوری شده تزیین کنید.

کال جوش؛ غذای اصیل و ایرانی

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که با بادمجان تهیه می شود خورش بادمجان است. برای تهیه این خورش گوشت را با پیاز و ادویه جات می پزند و بعد بادمجان های سرخ شده و بادمجان و غوره را به آن اضافه می کنند. خورش بادمجان اغلب با برنج سفید یا زعفرانی خورده می شود هرچند آن را همراه با نان هم می توان سرو کرد.

طرز تهیه میگو پلو

این شیرینی ترکیبی از خمیر، شیر، گلاب، آجیل و دانه های انار است. حتی بعضی ساکنان این کشور، گوللاچ را با حبوبات و میوه های دیگر آماده می کنند. ساکنان ترکیه به چای با همه این ویژگی ها، «توشان کانی» می گویند که خون خرگوش معنی می دهد. احتمالا شما هم ویدیوهایی از درست کردن قهوه روی ماسه های داغ تماشا کردید. شما می توانید برای از بین رفتن این طعم تلخ، قهوه ترک را با باقلوا یا موزاییک پاستا امتحان کنید.