ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش
انتشار: تیر 25، 1401
بروزرسانی: 26 تیر 1404

ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش

ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش

در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه خورشت سیب یزد آشنا خواهیم شد. ترش مرغ یکی دیگر از غذاهای پرطرفدار و سنتی گیلانی ها می باشد که با استفاده از چاشنی های مورد علاقه شما درست می شود. برای پخت این غذا به مرغ، لپه، سبزی آش، آب نارنج یا آبغوره و تخم مرغ نیاز دارید. بسیاری از ویتامین ها داخل این غذا وجود دارد که برای سلامتی بسیار مفید است.

  • هنگام ورود به این رستوران تخته های چوبی، نقاشی های قدیمی، فرش ها و گلیم ها نظر شما را جلب می کند و می توانید از فضای داخلی آن نهایت لذت را ببرید.
  • برای تهیه پوره سیب زمینی که جزو غذاهای ساده و سریع به حساب می آید، باید ابتدا کره را آب کنید سپس سیب زمینی ها را آبپز نمایید.
  • در یک ظرف مقداری روغن ریخته و به آن سیر های خرد شده را اضافه می کنیم تا سرخ شوند و سپس بادمجان ها را اضافه می کنیم تا به خوبی با سیر تفت خورده و طعم خوبی به خود بگیرند.
  • اگر به دنبال غذای اصیل مازندرانی که دارای نام خاصی است باشید، سرآشپزها همان اسپناساک شمالی را پیشنهاد می کنند.

نام هر یک از طبقه های این مجموعه که از بهترین رستوران های شیراز نیز است، برگرفته از اسامی موجود در شاهنامه است. نام هر هفت طبقه از رستوران و مجموعه هفت خوان که می توان گفت از لوکس ترین رستوران های شیراز است، به ترتیب زیر است. سعی کنید آن ها را فرآورده های گوشتی حتی در سفر دور نگه ندارید.

۱۰- ته انداز مرغ

برای تهیه کوکوی کدو سبز ابتدا کدوها را پوست گرفته و رنده می کنیم و سپس آن را بدون روغن روی حرارت قرار می دهیم تا آب شان گرفته شود. بعد تخم مرغ و آرد سوخاری یا آرد معمولی را به همراه نمک و ادویه ها به کدو اضافه می کنیم. بادمجان از قدیم در بین ایرانیان طرفداران بسیاری داشته است.

طرز تهیه مشکوفی سه رنگ ساده و مجلسی با شیر و نشاسته

مهم ترین و محبوب ترین غذاهای این رستوران آلبالو پلو، میگو پلوی تند و ته چین هستند. می توان گفت رستوران برنتین از جمله گرانترین رستوران شیراز است. " لوبیا پلو " یکی دیگر از غذاهای ایرانی است که رسم و رسوم خاصی در سرو کردنش لحاظ می شود.

اولویه خوشمزه نام آشنا

نوشیدنی های متنوع این ون های سیار هم همیشه گرم و به راه آماده نوشیدن است. اما می توانید فروشنده هایی را هم پیدا کنید که بلال را با سس قارچ سرو می کنند. بلال به عنوان یک اسنک با سس ها و روش های متنوع، پخته می شود. این غذای محبوب خیابانی، مناسب گوشت خواران است که در همه ایام سال هم می توانید به آن دسترسی داشته باشید. اگر چه خوردن دل و جگر در زمان های قدیم مخصوص پادشاهان و افراد بلند پایه مملکتی بود، ولی در حال حاضر همه قشرهای جامعه می توانند از طعم دلچسب آن لذت ببرند.